Meget ufrivillig pause

Kære Blogvenner og andet godtfolk 🙂

Jeg er ikke forsvundet, eller det vil sige, jeg har jo været forsvundet her. Det har bestemt ikke været med min gode vilje.

Sidste onsdag havde vi kabelbrud herude og total strømafbrydelse. Det varede hele dagen onsdag, og strømmen kom først igen ved 15-tiden. Så langt så godt. Men internet havde jeg intet af. Opkald til det gode YouSee, og langt henad vejen var det kabelbruddets fejl. Da det så ikke længere kunne få skylden måtte der tekniker til. Og han er næsten lige gået. Der var flere ting i spil viste det sig. Men hovedsagen er, at nu skulle det hel virke og endda bedre end før (noget med nye dåser, strømforsyning og sådan noget).

Som vanligt er jeg ved at sprænges af indlæg, jeg gerne vil skrive. Men lige nu må det komme lidt henad vejen. Jeg har rigtig meget, jeg skal have ordnet. På positivsiden har jeg fået ordnet en masse her, og er kommet godt på sporet med min madlavning. Så intet så skidt, at det ikke er godt for noget andet. At jeg nok skal finde en bedre ballance fremover i min nettid og tid til andre ting, har det ihvertfald vist mig.
Men I kan sikkert forestille jer, hvor glad jeg er for at være tilbage efter næsten en uges fravær 🙂

2 thoughts on “Meget ufrivillig pause

Der er lukket for kommentarer.