ABC Scandinavia – M


Mor til min fødselsdag i 1997

Eftersom jeg har været uden net, er jeg bagud med alting. En af de ting, jeg ikke har fået skrevet, er bogstavlegen, som er M i denne uge. M står selvfølgelig for MOR. “Helt tilfældigt” var dagen for bogstavskiftet i fredags den 28. januar. M skulle have været mor uanset, men faktisk var datoen nøjagtigt syvårsdagen for hendes død.

Min mor var sådan et dejligt menneske, og jeg tænker på hende mange gange på en uge. Næsten dagligt. Savner hende meget, og ærger mig over de ting, vi ikke nåede. Samtidig, glæder jeg mig over, dem vi nåede og at jeg havde sådan en skøn mor. Ingen bedre end hende.

6 thoughts on “ABC Scandinavia – M

  1. Har nøjagtigt samme følelse som dig D. Min mor var så stor del af mit liv. Kan stadig vågne om morgenen og tænke jeg skal ringe til hende selvom det er 3 år siden hun døde. Knus

    • Ja det kan jeg godt forestille mig, at du har. Den med at ringe har jeg også rigtig ofte. Det sker gerne på det tidspunkt, hvor jeg plejede at ringe hende. Og som skrevet har min mor jo så været død i 7 år nu, så det går nok ikke over. En af de ting, jeg ærger mig over er, at hun ikke fik mødt dig og omvendt 🙂 Knus

  2. Jeg kender desværre også den følelse af at der var mange ting, jeg gerne ville have nået med min mor. Det er ikke så nemt, når det uigenkaldeligt er for sent. Jeg kunne sige og skrive mere, men nøjes med at konstatere, at det er som om billedet er skiftet og lyset har ændret sig.

    • Ja jeg synes nogengange, det er svært at undvære min søde mor. Jeg forstår slet ikke, hvad du mener med det sidste? Billedet er det jeg uploadede til en start??

  3. Du har ret, en sødere, mere hjælpsom og positiv Mor, kunne du ikke have fået. Desværre, kommer vi alle på sigt til at miste. Men så er det jo rart ind i mellem, at tænke tilbage på de gode oplevelser, vi havde sammen med dem, der ikke er her i den fysiske verden mere.

    • Tusind tak. Det er vel det der gælder, at skabe gode minder for vores omgivelser sålænge vi er her 🙂

Der er lukket for kommentarer.