Lykken er…..

at have været i stalden i dag, og nusset og pudset om de smukke heste. Dejligt at se dem og “være med” og “hands-on” igen. Så lever jeg 🙂 Sådan er det så forskelligt, men nu er det jo heldigt, jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Tværtimod har jeg heldigvis mange dejlige venner, der deler passionen. Vejret er ikke helt med os endnu, og uvejsomt terræn gør stadig livet besværligt i hestesammenhæng. Men det får da en ende lige pludselig, men det må gerne være snart. Allerbedst var det at helbredet har teet sig eksemplarisk og jeg cyklede derned og hjem igen. Så også positivt på motionskontoen.

Vel hjemme igen, var jeg godt nok dødsenstræt, og gik helt kold på sofaen. Godt jeg har let mad i fryseren til den slags dage. I dag var det dog rester fra forleden. En dejlig gratin, jeg skal fortælle jer om på et andet tidspunkt.

4 thoughts on “Lykken er…..

  1. Det lyder rigtig hyggeligt om dine besøg hos hestene, det er nogle skønne dyr. Bor selv ret tæt på en rideskole, så min vej går tit forbi.

    • Jeg er noget miljøskadet Trine – har været bidt af en gal hest siden jeg var helt lille, og det er jeg stadig. Faktisk bliver det bare bedre og bedre med årerne. Jeg har været afsted igen i dag, og nydt det! God weekend.

Der er lukket for kommentarer.