Fornemme gæster

Jeg ELSKER at se Top Gear som nævnt før. Her til aften var der ikke lige andet der fristede, og så så jeg Top Gear. Som altid var det en fornøjelse, men i aften var den godt nok større end vanligt på grund af gæsterne.

I hvert afsnit af Top Gear har de besøg af berømtheder, der kører en tur på deres bane i en helt almindleig bil. I aftenens afnsit var det så Tom Cruise og Cameron Diaz. Jeg er vild med dem begge to. Men nu er jeg altså til mænd. Jeg lover mundvandet drev hen ad gulvet. Charmen, smilet og den fantastiske udstråling han har ham Tom. SUK!! – jeg er solgt, lige på stedet. Men kig selv og se om ikke du kan se det – ellers skal du måske have nye briller 😉 De klarede det iøvrigt på fantastisk tid rundt banen begge to, så de er ikke kun til pynt!

2 thoughts on “Fornemme gæster

Der er lukket for kommentarer.