Metro tur/retur

Har jeg været med min far i dag og som altid, var der fristelser der lurede! Med hjem havde jeg 2 nye hovedpuder med dunfyld, en clockradio (en sød lille en), og opbevaringsdåser til køleskabet og 2 kirkegårdslys.

Far gav en bid frokost og så ville han så gerne, om jeg på vejen hjem ville finde nogen kanaler på hans fjernsyn. Og det ville jeg da selvfølgelig. Det fik vi også klaret og så kørte han mig hjem.

Jeg skulle ellers have været på hospitalsvisit, men patienten har det så dårligt, at hun ikke orker besøg. Så det er så aflyst (hun ringede midt i frokosten). Det passer mig godt. Mit hoved har det ikke for godt og jeg vågnede klokken 4 i morges (Kun Guderne ved hvorfor det), så jeg kan godt bruge “en slapper” nu. Så må diverse projekter blive i morgen. God lørdag aften til jer.