Sig din mening – Med eller uden?

Jeg synes jo bestemt ikke, der er nogen som helst grund til at vise sine fortrin (pæne eller ej) hverken i den bedste sendetid eller ellers. Jo i et program indrettet til den slags, og så kan man vælge det fra eller til.

Jeg har INTET imod bryster (så ville jeg da være et skarn, for jeg har jo selv to), men jeg synes, der er grænser, og det skal der være. Der er ting, der er intime, private og for voksne, og det gør ikke noget, det er sådan. Jeg har da set min mor uden tøj, da jeg var mindre, men selvom jeg ikke havde, så er jeg sikker på, jeg sagtens havde fundet ud af, hvordan de ting hang sammen alligevel. Man lukker (forhåbentlig ikke) heller sine børn ind i soveværelset for at se, hvad der foregår der? Og ja de skal da vide, hvad der er oppe og nede og sådan, men det skal de nok lære. Også uden bare bryster på TV.

Jeg er personligt helst fri for at se på andres bryster og hvad det ellers kan være sådan helt ude af sammenhæng. Medina’s bryster er skam pæne, og ja hun kan være stolt af dem. Men jeg har intet at bruge dem til, og det havde været meget flottere og mere passende med en af mange andre søde bluser og toppe der fås nu om stunder.

Jeg vil sige i dette tilfælde som i så mange andre: Fordi man kan, er det altså ensbetydende med, at man skal. Frisind er godt, men det skal også administreres, og lidt Takt og Tone har aldrig skadet nogen. Jeg er faktisk pænt træt af, at man i Danmark snart har glemt, hvad det betyder.

Men for nu at gøre det lidt interaktivt, får du nu lov at sige din mening her, hvilket så kan forekomme fremover, når det lige passer ind i blogskriverens sammenhænge:

[poll-id=2]

1 thought on “Sig din mening – Med eller uden?

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.