Ændrede smagsløg

Jeg elsker indisk mad, men var kørt lidt fast i det og skulle prøve noget nyt. Egentlig skulle jeg lave Kylling Tikka, men sådan blev det ikke. Hvad der dog blev til noget var, at den yoghurtsovs, jeg ville lave til. Der skal frisk korriander i en del asiatisk mad og indtil engang i sidste uge, havde jeg et meget anstrengt forhold til denne kryderurt. Da jeg prøver at udvide mit madrepetoire, så købte jeg forleden altså en bakke med det her, som jeg førhen kaldte sæbesmagende.

Jeg tænkte, jeg ville starte simpelt, så jeg rørte yoghurt, koriander og en anelse cayennepeber sammen og smagte til med salt – intet andet. Og ved I hvad? Nu er jeg faktisk ret vild med det lige i den form. Nogengange er det timing og hvor åben man lige er for noget tror jeg. Om jeg kommer til at spise store mængder frisk koriander ved jeg ikke, men nu har jeg da fået startet et sted. Der med ikke sagt, at man skal komme koriander i alt. Det skal kun bruges der hvor det passer. Jeg kan huske engang, jeg fik det i gaspazio, og det passede bestemt ikke.

Her til aften har jeg fået det igen til en rest karryris med grøntsager. Det smagte dejligt. Jeg skal lade vide, når jeg udvider min korianderverden.

4 thoughts on “Ændrede smagsløg

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

  3. Hej!

    Jeg var heller ikke ubetinget glad for denne krydderurt, de første gange jeg smagte den…. men ret hurtig blev skepsis skiftet ud med stor glæde og i dag vil jeg nødigt undvære koriander – og så smager den bare langt bedre, hvis man selv dyrker den 😉

    Mange hilsner fra Mettes Have

    • Den jeg købte, har jeg plantet om, og stillet i vindueskarmen. Så m må vi se, hvad den siger til det. Men sjovt at vide, at andre også har haft en anstrengt start med koriander.

Der er lukket for kommentarer.