En tur til i manegen

Så fik jeg svar på seneste brev i forsøget på at få flere oplysninger omkring min biologiske mor og hendes familie. Som frygtet var det endnu en henvisning til endnu et kontor. Deres system er meget forvirrende, for der er ikke et centralt sted, hvor man kan skrive hen som i Danmark. Det er noget med sidst kendte adresse, og nogengange fødested, og jeg har stort set opgivet at finde ud af det. Indtil nu er det 3. sted jeg skriver hen om det samme. Så kan I selv regne ud, hvor træls det kan ende med at blive inden jeg er færdig. Men lad os nu se om ikke 3. gang er lykkens gang.

Ellers har jeg været til et lægebesøg – også igen! Ja! Jeg døjer med noget svimmelhed, der ikke vil gå væk, så det skal vi lige prøve at få styr på. Så han holder øje med udviklingen. Heldigvis er der ikke tegn på noget alvorligt, men derfor kan det jo være træls nok. I dag har jeg en infam hovedpine, så jeg triller nok tidligt i seng, for den står på stald i morgen. God mandag aften til jer.