The last blues

Gary Moore har spillet sin sidste blues. Desværre. Jeg håber, han sov stille ind. Jeg kan ikke påstå, at have det store kendskab til ham, men som mange andre, elsker jeg sangen ovenfor. Jeg har noget med guitarsoloer og havde også albummet “Still got the blues” på LP og kunne høre sangen igen og igen.

Faktisk havde jeg en sød overbo på et tidspunkt, der var en dygtig guitarrist, og han kunne spille soloen lige så godt som Gary. Det var ret cool – jeg gad vide, om han stadig kan det. Det er ikke længe siden, jeg mødte ham på gaden, og vi fandt ud af, vi er næsten naboer igen. Det var et sidespring, men ihvertfald får du sangen her.

0

2 thoughts on “The last blues

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Hvad er hot på nettet lige nu » Blog Archive » The last blues – Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.