Mandagsstart på en onsdag


Taget for præcis et år siden

Mandagen startede godt og i går lige så. Så jeg tænker, jeg har “lagt i kakkelovnen” til en dårlig start et sted. Vågnede med blæsende hovedpine, og så er det lige lykkedes mig, formentlig at ødelægge min mobiltelefon.

På positivsiden, har jeg altså haft “et par” af de der telefoner, og jeg har aldrig nogensinde ødelagt en før, og når jeg hører andres “track record” på feltet, skal jeg vist ikke brokke mig, lige bortset fra, denne ikke er ret gammel og jeg rent faktisk er glad for den. Nå, men nu er den lagt til tørre, så må vi se, om det hjælper. Hvis ikke må jeg købe en ny i morgen.

Ligeledes på positivsiden, skal jeg intet andet end tulle rundt her med støvsugeren og hygge mig iøvrigt, og så planlægge noget, jeg ser frem til. Så det går såmænd nok. God onsdag til jer.

2 thoughts on “Mandagsstart på en onsdag

    • Tak skal du have. Telefonen lever endnu, men den har taget skade i et vist omfang. Den kan ikke slukkes, men det er da til at leve med. Hovedpinen gik over, tak 🙂 Også god torsdag til dig.

Der er lukket for kommentarer.