Hvad gør du på mandag, hvis noget?

På mandag er det Valentines Dag og rigtig mange sender kort, blomster, gaver og meget andet til gode venner og den elskede. Fejre du Valentines Dag med din elskede, og hvis du gør, hvad har I så lavet førhen og har I planer for mandag?

Du må selvfølgelig også gerne skrive, hvis du har tungtvejende grunde til ikke at fejre og så kan du stemme om det nedenfor også. Uanset om I fejre eller ikke, vil jeg ønske jer en god Valentines Dag på mandag.

[poll-id=3]

6 thoughts on “Hvad gør du på mandag, hvis noget?

 1. Jeg er ikke så meget på Valentines idéen, da jeg måske synes, at man kan være romantiske uden at skulle ha’ en speciel dag til det 🙂 Men det er da hyggeligt, at se alle butikkerne gøre så meget ud af det, og restauranterne, der arrangerer romantiske menuer.
  Kjærsten synes, vi skal ud og spise, og at jeg skal ha’ en lille ting, og det er også helt ok 🙂

  • Jeg synes ikke, der er noget galt med ideen som sådan – slet ikke. Men som du er inde på, skal man jo vise hinanden opmærksomhed og kærlighed hele tiden helst og ikke kun på Valentines dag. Men lidt ekstra gør da ikke noget i min bog. Men som sagt, nu har jeg jo ingen kæreste. God tur ud og spise.

 2. Her sker der heller ikke noget, eller det plejer der ikke at gøre og jeg gør heller ikke noget, men gemalen som ikke er spor romantisk i den retning, kunne jo have forandret sig. Regner dog ikke med noget;)

  • Man finder jo nok hurtigt ud af, om kæresten/konen/manden forventer opmærksomhed sådan en dag, og ved, om der “falder brænde ned”, hvis man glemmer. Det er nok fint nok, at have den indstilling, at ikke forvente noget, så kan man kun blive glædeligt overrasket 🙂

 3. Jeg har det med Valentines Dag som jeg har det med Halloween… det er bare alt for kommercialiseret og amerikansk til det overhovedet er noget jeg gider beskæftige mig med. Men jeg er også en gammel sur prut. Jeg tror mange af de unge mennesker har taget det til sig… Poden forventer i hvert fald at kæresten markerer dagen på mandag 😉

  • Jeg har det ihvertfald sådan med Halloween, at det er mig fuldstændig ligemeget. Jeg har jo ingen kæreste p.t., så dermed er Valentines jo også sådan lidt “ude”. Jeg ville aldrig blive sur, hvis min kæreste ikke huskede, men jeg ville på den anden side, også synes det kun var hyggeligt, hvis han gjorde.

Der er lukket for kommentarer.