Fremskridtets pris

Vi skal yde og yde, og være foregangsland for både det ene og det andet. Vi kan i princippet aldrig uddannes færdig, og presses og presses til at yde, yde og yde. Gad vide, om det har en pris. Ja selvfølgelig har det en pris. Vi er også verdens mest mentalt nedslidte folk!

Samtidig når den information åbenbart ikke Christiansborg, for de vil have os til dels at arbejde længere og selv folk der er syge jages, så det er ganske uværdigt. Ligesom man snart skal være næsten død, for at få en pension, selvom man er meget dårlig. Nej fremskridt er sandelig ikke kun det, men i høj grad tilbagegang i mit hoved. Så i sidste ende, er det jo dårlig økonomi, når folk alligevel bliver hundesyge, og det hele startede jo med, at den skulle blive bedre. Nogengange tror jeg altså ikke de politikere lever på samme planet, som os andre! Suk!

2 thoughts on “Fremskridtets pris

  1. Det har du helt ret i Deborah ? og ja, jeg tror også at mange politikere lever på en anden planet, nemlig Planeten: ”Alle andre skal gøre som jeg siger, men jeg behøver ikke selv at gøre det”.
    Så hvad blev der af bare at være os – at være helt almindelige mennesker og danskere og være fuldt accepterede som dem, vi nu engang er?! Ingen af os er perfekte mennesker, men vi har dog hver især en masse at byde på, også selv om vi ikke alle sammen kan bidrage med stor effektivitet ude på arbejdsmarkedet. Der findes dog andre værdier i livet, som din hjemmeside med alle dine interessante indlæg og fotos vidner om…
    Du er trådt ud af trædemøllen – ja, jeg ved godt, efter at have læst mange af dine indlæg og fulgt med over en længere periode, at det ikke var frivilligt, men på grund af sygdom, men ikke desto mindre har du jo så mulighed for at se tingene fra en noget anden vinkel, end alle dem, der halser ud af døren hver morgen til arbejde og hjem igen om eftermiddagen… og din vinkel er meget værdifuld, synes jeg – det skal du bare vide ? – sååå…. keep up the good work!

    • Tusind tak for din hilsen og de pæne ord, som jeg sætter stor pris på. Ja jeg tænker også nogengange på, at jeg sørme er glad for, at jeg er så gammel. Men mest glad er jeg for, at være ude af ræset. Jeg ville dog selv med den nye reform have fået min pension, men jeg synes godt nok de farer frem. Hvis jeg skulle have været bare halvdelen igennem, som nogen har været, ved jeg ikke, hvad jeg havde gjort. Igen tusind tak for de pæne ord, som luner langt mere, end du aner og jeg skal prøve at “keep up the good work” 🙂

Der er lukket for kommentarer.