Meatfree Valentine

Dagen blev ikke helt som, jeg havde planlagt. En aftale blev desværre aflyst, men forhåbentlig kan det gøres senere. Til gengæld har jeg hygget mig her og har fået lavet en del, men jeg er stadig chokeret over, hvor hurtigt sådan en dag går.

Jeg skulle faktisk også have lavet en madplan, og der kan man se, det har jeg faktisk helt glemt. Nå, men det kan jeg lige nå, inden jeg går i seng, eller jeg kan begynde på den ihvertfald. Her til aften, har jeg fået mad. Den dejlige majsgratin, basmatiris en varm tomatsauce (ja hjemmelavet – bare flåede tomater, rød chili, løg, hvidløg og persille, smagt til med salt) og masser af salat med en smule Ranchdressing til. Det smagte skønt. Har du ikke prøvet gratinen, så synes jeg bestemt, du skal gøre det.

Iøvrigt, hvis du har tænkt over det, så går det rigtig, rigtig fint med vægttab og går alt efter planen, kommer der snart en lille melding om, hvor langt jeg nu er. Jeg er tilfreds, og er i en god rytme, som skal fortsættes til den ikke bitre, men dejlige, meget lettere ende 🙂

5 thoughts on “Meatfree Valentine

  1. Jeg synes det ser både sundt og lækkert ud! Alle de der flotte farver er da virkelig fristende! Fortsat held og lykke med vægttabet og dit sunde liv! 😀

    • Jeg tror, du har ret – sundt 🙂 og helt bestemt lækkert. Jeg kan jo ikke sige, du skal forsøge, men det kan være, du kan lave gratinen i en vegansk version? Tak for de gode ønsker. Dem kan man aldrig få for mange af.

  2. Det glæder mig, at du er på rette vej mht kostomlægning. Det kræver energi og “Sin kvinde” Fortsat god vind!

    Din mad ser meget lækker ud!

    • Tak skal du have. Det glæder også mig, kan du tro. Og når man så får resultater får man jo “blod på tanden”. Msden er egentlig meget enkel, men ofte er det det bedste.

Der er lukket for kommentarer.