Tænderklaprende kold tur


Karina Sinding Johnson, der endte på en 6. plads


Har du styr på, hvem de unge damer er, så lad mig det vide. For jeg har mistet overblikket lidt, men det må være de andre danske piger og de svenske. De finske så jeg kun en af inden jeg gik

Igår tog jeg på eventyr. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at se Kunstskøjteløb, som jeg har nævnt fornyeligt. Det var så Europamesterskaberne på det tidspunkt. Turen var nu kommet til De Nordiske Mesterskaber, viste det sig og ikke nok med det, de blev afholdt i Rødovre. Jeg har jo sat mig for, at jeg skal prøve ting, jeg ikke har prøvet før, og selvfølgelig har lyst til, så vidt muligt. Altså var der ikke langt fra tanke til handling. Hvad jeg også håbede, var at få nogle gode fotos og også prøve at fotograferer noget, jeg ihvertfald ikke havde prøvet før. Det synes jeg nemlig er rigtig skægt.

Men ak og ve. Selvom der ikke så ret mørkt ud, så synes kameraet det, men det lykkedes mig dog at få nogle skud i kassen til trods for, at man faktisk ikke må bruge blitz. Det var der en sød dame, der gjorde mig opmærksom på. Se så blev jeg så klog, men opgav ret hurtigt at få flere fotos, for det var mere held en forstand, at jeg fik nogen med hjem. Hvad gør man i sådan en situation??? Jeg skal nok have nogle nye objektiver. Jeg så dem, nogen af de andre havde, og sådan nogen står der vist ikke på min pengepung. Men det gik endda.

Det var rigtig sjovt at se, men jeg indrømmer, jeg blev der kun lidt over en times tid. Har I nogen som helst ide om, hvor koldt der er sådan et sted??? Og det var ikke fordi, jeg ikke havde klædt mig på til lejligheden. Jeg var pakket ind som skulle jeg til Nordpolen, og lige lidt hjalp det. Det tog mig hele aftenen at få varmen. Den stod på varm kaffe med whiskey i efter et bad, der var skoldende hedt. Det hjalp, men stadig nej hvor var jeg kold.