Simbad med flere


Svinget ved Enghavelyst

Dagen i dag startede lidt dumt, idet min clockradio ikke vækkede mig. Det er nok min skyld, og jeg må vist lige have læst brugsforviringen. Det har virket de andre gange, og jeg plejer også at sætte telefonen til at vække, hvilket jeg selvfølgelig ikke havde gjort. Nå, men heldigvis ingen stor skade sket, andet end jeg kom senere, end jeg havde planlagt. Set i bakspejlet var det fint nok, at jeg sov en time mere.

Som det ses, var det en fantastisk solopgang. Jeg beklager forgrunden ikke er så hulens dekorativ, men det var altså, hvorfra, jeg lige fik taget den smukke himmel.

Senere fik jeg taget et par fotos, af den ene af de nye heste i stalden – Simbad. Han er nøjagtig så sød som han ser ud. Jeg skulle i princippet have taget fotos, efter, jeg havde haft ham “til frisøren”, for han blev rigtig flot. Men bare rolig. Når vejret bliver mere menneskeligt, skal jeg nok tage mange flere også nede på banen. Det har væet helt ufattelig koldt i dag. Jeg havde Guderne må vide, hvor mange lag tøj på, og jeg holdt varmen, men kun fordi jeg lavede noget. Den anden nye dreng Beat Baby havde jeg også til frisørren, og også han blev fin. Ham skal jeg også nok fotografere snart.

Både Larchmont og Loquita er kommet ind fra landet igen og Air Strike, så nu kan der lige akkurat presses en hest mere ind i stalden, og det bliver der i morgen. Så er der fuldt hus. Dagen i morgen er besat med et projekt, som jeg mårettet skal fokuserer på i morgen. Og når det er gjort, så skal der slappes af.


Iben på Simbad