Not nice


En højsommerdag i Ordrup 3. juni 2010

Jeg er vågen. Det sørgede Garbo for. Jeg kan sove til en vis tid, så stiller hun sig ved døren og “skriger” til jeg står op. Det er en ny trend. Som om hun har fundet sin stemme, og luret hvor højt hun kan lade den lyde. Som regel er jeg okay med det, men nogengange, har man altså brug for et hvil og lidt ekstra søvn. Såan en dag var det her til morgen. Jeg er træt, træt og hele min gamle krop værker. Jeg var i stalden to gange i går, og det mærkes altså.

Uagtet skal jeg have styr på et projekt, der hænger over mit hoved. Om jeg bliver færdig ved jeg ikke, men jeg ved, jeg skal igang nu og gøre et godt forsøg på det. Så trods træthed og hovedpine, vil jeg gøre et kvalificeret forsøg.

For nu lige at gøre dagen perfekt, så ser det ud til, at min mobil, er mere eller mindre fucked. Den duer sådan indimellem, for så pludselig at gå helt i selvsving. Lige nu ter den sig ret pænt, men en aflader voldsomt hurtigt. Så der skal nok en ny til. Computeren har hele tiden været noget møg, men nu sætter d’et sig også fast, hvilketer ret træls. Jeg håber, jeg når en masse på mit projekt, så dagen starter bedre end den er begyndt. Håber også I får en god dag. Jeg plejer ikke at svælge i, at jeg vil have vejret anderledes, for vejret gør, som det vil. Men selv jeg fik kulde nok i går, så jeg poster lidt sommervarme.

God onsdag til jer.

4 thoughts on “Not nice

    • Nej, Garbo er en lille hustyran, men i hendes alder må man godt 🙂 Tak for rosen til foto. Ja jeg synes, det er et rigtig sommerfoto, så godt det gør sin gavn.

  1. Uha, hvor jeg kender det! Katte forstår altså bare ikke det der med at sove lidt længe…. men det er jo fordi de sover hele dagen. Jeg synes det er tarveligt og usolidarisk, haha……
    Jeg plejer at skrige “Kæft kat” og trække dynen op over hovedet…. 😆

    • Det gør jeg også nogengange, især de dage hvor jeg ikke skal noget. Eller jeg triller ud og henter mad til hende og så ind og sove videre.

Der er lukket for kommentarer.