Retten til noget stjålent

For mig er det en total gåde, hvordan man kan tale om, at nogen har retten til noget, de har stjålet!! Om jeg så bliver hundrede år, så fatter jeg det ikke. Jeg taler selvfølgelig om hele sagen om Christiania.

Hvis jeg stjæler en bil, og det så først bliver opdaget flere år senere, så bliver det sgu da ikke mere min, fordi det ikke blev opdaget, eller der ikke blev handlet på det??? Og skulle jeg så hive ejeren i retten for at fastslå, hvem af os, der havde brugsretten til den! Nej nu må I altså holde.

At de skulle have været smidt på porten for “100 år” siden er en side af sagen, men hvordan det kan retfærdiggøres, at man bliver ved at forhandle med en flok mennesker, der ulovligt har besat et område, foregår vist kun i Danmark og er helt til grin. For slet ikke at tale om, hvad det koster i tid og penge med retsager og hvad har vi. Jeg er spændt på at se, hvad der nu sker i den her farce, der allerede har varet årtier for længe!!!

1 thought on “Retten til noget stjålent

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.