Ser du Melodi Grand Prix?

Det er snart Grand Prix tid igen, og hvis der er noget, der står ganske fast, så er det, at jeg ikke skal se. Jeg mistede lysten for snart årtier siden. Da jeg var yngre, var vi en hel klike af venner, der mødtes og så det og hyggede og havde det sjovt.

Dog vil jeg sige, at “Fly on the wings of love”, synes jeg er rigtig god, og jeg var da jubleglad, da den vandt. Man skulle da være et skarn ellers. Men ellers har jeg ikke som sådan fulgt med. Er det bare mig, der har mistet lysten og ikke synes, det er det samme mere? Det kan du jo så fortælle om, ved at afgive din stemme, og selvfølgelig i kommentarfeltet.

[poll-id=4]

4 thoughts on “Ser du Melodi Grand Prix?

    • Og hvad var det så lige, der fik dig på den? 🙂 Bare du hyggede med det, er det jo fint nok.

    • Nej Mette, det er bestemt heller ikke min stil musik til daglig. Så du har da ret, det har da også meget af skylden.

Der er lukket for kommentarer.