Improvisation

Egentlig var meningen noget helt andet. Ind i ovnen, sauteret spinat og mornaysauce og noget, men det endte anderledes. Det kun fordi jeg faldt i søvn og var for træt til at gå igang med det helt store, da jeg vågnede og tanken om at skrælle kartofler og stege og brase ikke lige var tiltalende. Men mad skulle jeg jo have, og hvad så?

Jeg havde besluttet, at det var fisk i en eller anden form, og set i bakspejlet havde laksen været bedre i den her sammenhæng, men pyt skidt. Pagangusfilet smager dejligt, men skal nok have en knap så kraftig modstand som denne salat – babyspinat, rødløg, cherrytomater, soltørrede tomater og rød peber. Til disse to ting spiste jeg en bagt kartoffel. Jeg vil sige så meget, at i sådan en situation, er microven skøn. På ca. 5 minutter, har man en bagt kartoffel. Dressingen var lidt olivenolie, limesaft, salt og peber og til kartoflen lidt Lätta Minarine. Imorgen bruger jeg resten af spinaten til en pastasauce, til Meatfree Monday.

0

2 thoughts on “Improvisation

 1. Hejsa Deborah

  Hvor ser det lækkert ud…… jeg bryder mig ellers ikke om fisk, men kunne sagtens finde på at lave dette til en gang fiskedeller….. af mine egne hjemmelavede, så jeg ved hvad der er i farsen. Fiskedeller kan jeg spise et par gange om året, men helst med remulade til citron og persillesovs så jeg kan drukne fiskedellen helt ;-)…… og små kartofler samt en råkostsalat.

  Men denne ret du har lavet ser alt for lækker ud….

  Mange hilsner

  Helle

  0
  • Helle, det smager dejligt. Man kan jo lave varianter over det. Det er jo ment som inspiration, så man kan jo prøve sig frem med, hvad man kan lide. Det behøver jo ikke være fisk, det kunne også være et stykke kylling eller en hakkebøf f.eks. Det grønne kan jo sagtens skiftes ud med noget andet også. Men fisk er sundt, så det er da fint med fiskedellerne. Lad vide om du prøver.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.