Ugestart

Ugen er igang igen. Om jeg begriber, hvor sådan en weekend bliver af, for slet ikke at tale om en uge. Jeg synes, jeg skal holde weekend hele tiden. Det kan godt få mig til at føle mig gammel, når jeg skriver sådan, men jeg ved da, at det ikke kun er mig, der har det sådan.

Jeg startede ugen med et visit hos den søde ørelæge, som har holdt styr på svimmelheden som heldigvis har det bedre. Dog er det stadig ikke rart at bukke mig ned. Men forhåbentlig går det helt over. Han tror på en virus på ballancenerven, som jeg har haft før.

Jeg tog toget derover, men efter at have handlet et par småting, gik jeg hjem. Det tog en times tid, og så fik jeg lidt motion og frisk luft. Det sneede, men det blev heldigvis ikke til så meget. Ellers har jeg rodet rundt med fotoprojektet her, og lidt aftensmad skulle jo også i hus. Fuldkornspasta med spinatsauce. Smagte skønt, og I skal nok få opskriften, når jeg er færdig med mit projekt. Der er ikke så farligt meget aften tilbage, for jeg skal tidligt op i morgen. Jeg håber jeres uge er startet godt.