Kønsskifte *S*

Nej ikke rigtigt….. Du husker måske for noget siden, jeg var ked af, at “min” pizzamand var forsvundet? I hans sted er kommet nogen andre gutter, som jeg jo ikke var særligt fair overfor (indrømmet). Ærligt var jeg mere nervøs for hans helbred.

I går besluttede jeg så at aflægge Sam’s Pizza (før Fanny’s Pizza, deraf overskriften). Jeg skal skynde mig at sige, at de var ualmindeligt flinke, og også kunne berolige mig med, at tidligere ejer har det godt. Han besluttede at gå på pension. Det var måske også tid, han har været der i mange år. Jeg fik en lækker burger (noget jeg gør ufatteligt sjældent). Den var hjemmelavet og god synes jeg. Og der var pinligt rent over det hele, så jeg har ikke noget at klage over. Jeg kan kun håbe, at der ikke kommer flere sure smiely’s, for jeg finder desværre butikken ejet af samme på Strandboulevarden over listen af butikker (dog tilbage i 2009), der har fået en sådan. Og som sagt, der var pinligt rent og pænt og ejer fremhæver netop, at det er hygiejne man lægger stor vægt på, og det er der i branchen også god brug for. De skal have deres chance, og der var ihvertfald intet at sætte en finger på i går.