Pausemusik m.m.

Jeg så Oprah i dag. Udsendelsen gav mig ideen til min pausemusik. Hun var på en tour i Australien, hvor hun bl.a. fik besøg af netop Jon Bon Jovi, som jeg altid har været vild med, eller retter gruppen Bon Jovi. I udsendelsen kommer det frem, at han for kort tid siden, er blevet udnævnt til en af de mest sexede mænd overhovedet. Og jeg må sige, at efter at have set hans optræden og fotoet ovenfor, så jeg ganske enig i “Sexier than ever”. Fantastisk ser han ud. Men så igen – han er den gode årgang – nemlig samme som jeg: 1962. Han fylder år ca. ½ år før mig.

Meget af ovensiddende udsendelse fandt jeg på youtube, men det eneste, der ikke er med, er Jon. Nogle der også kom på besøg, var Terri Irwin – enken efter Steve (vores allesammens krokodillejæger) og hendes to fantastiske unger. De unger er bare så bedårende, og ligner deres far så meget.

Det var hjerteskærende at se, hvor påvirket Terri stadig er af tabet af sin skønne mand. Jeg bliver stadig trist, når jeg ser ham på TV, og føler tomhed over, han skulle herfra. Og hvor svært må det ikke være for hende. Som hun sagde – det var ligesom at været i en orkan, at være gift med ham, og der blev så uhyggeligt stille, da han forsvandt helt bortset fra, hun var rædselslagen og rådvild omkring, hvad hun dog skulle stille op. Hun fører sin mands drøm videre. Hvor må det være svært. Helt bortset fra det, var Steve så også den gode årgang. Han var fra 22. februar 1962.

Når det er sagt, så skal jeg forlade jer for en kort stund, og det gør jeg så med Jon Bon Jovi og en dejlig sang. Pas på jer sålænge.