Weekendmode


Lennart Hammer på vores Oaks-vinder Loquita (Final Appearance – Cote), som var en af flere, der fik ekstra opmærksomhed i dag

Jeg er allerede gået i weekendmode. Efter at have været i stalden her til morgen i hvinende kulde, og faktisk været flittig, er jeg ærligt glad for at være hjemme i varmen. På vej hjem handlede jeg lige et par småting, og senere faldt jeg selvfølgelig i søvn her i stolen.

Solen har skinnet i dag, men det har også blæst, så at sige det var koldt forslår ikke. Men med 17 heste, der skal ud, ordnes og gøres ved, er der masser at se til, så jeg kunne sagtens holde varmen i dag. Vejret i samarbejde med en ikke fungerende walker, gør at der er ekstra travlt. Så der er ikke basis for at kede sig overhovedet. Det er der nu aldrig, men da slet ikke nu. Vi havde lige talt om, hvor bøvlet det måtte være for dem oppe i den anden ende af banen, fordi deres walker var i stykker. Nu står vi der selv, hvorimod deres virker. Så vi kunne lige så pænt skiftes.

Aftensmaden, blev bestemt af et tilbud i Superbest på lækre store ravioli med svampe. Det er noget af det bedste jeg ved, og kunne godt passe til den spinatsauce, jeg lavede forleden også. Det var let og lækkert.

Nu står den på afslapning for resten af aftenen, og så skal der arbejdes igennem med mit projekt fra i morgen til jeg er færdig. Så af samme grund holder jeg en pause her, til jeg er HELT færdig, for nu skal det ud af verden.

1 thought on “Weekendmode

  1. Pingback: Hellerup Finans Dansk Derbydag 2015 – Indtryk

Der er lukket for kommentarer.