Langsomt men sikkert

Jeg har været træt i dag. Så rengøringsraidet, der egentlig er behov for, er udskudt et par dage. I morgen når jeg kommer hjem fra stalden bliver det heller ikke. Til gengæld har jeg ordnet lidt andet praktisk online, puttet penge på mobilen, købt fødselsdagsgave til min far, og en lille CD til mig selv. Jeg troede egentlig, at jeg havde bestilt den, men eftersom den ikke dukkede op, og jeg heller ingen ordrebekræftelse kunne finde, så måtte jeg jo bestille igen. Er så gjort nu. Så nu mangler jeg bare, at bestille busbilletten til min ferie. Jeg glæder mig, og så skal jeg have ringet om overnatning, hvor jeg har fået en god adresse af en god hesteven. Super bliver det. Jeg skal ihvertfald tidligt i seng i aften, det står helt fast. I morges vågnede jeg klokken 5. Sådan er mit indre ur så pålideligt 🙁 Men uagtet det ikke går så stærkt som jeg gerne vil have det, så ender det vist med, at jeg får styr på det, selv mit projekt.