Søndagstur i solskin


William Tell 3. marts 2010

Jeg startede dagen med at se en dejlig, dejlig film. Solen skinnede og en køretur stod for. Far og jeg havde aftalt, vi skulle ud og kigge på biler. Dog have ingen af os tænkt på det faktum, at værende den første søndag i måneden og med solskin, så var der nok også andre, der havde fået den ide. Det var der så det endte med, at vi opgav projekt prøvekørsel i dag og gør det en hverdag i stedet.

Vi styrede kareten mod Metro istedet og fik købt lidt der. Jeg fik blandt andet købt mig en pose falafler, som jo smager skønt. Vi fik lidt frokost derude og på vejen hjem var vi forbi det første hus, vi boede i i Herlev. Det så meget anderledes ud, og hyggeligt er der altså ikke derude. Himmelen var superblå og det nød vi meget. Jeg klovn havde desværre glemt at tage kameraet med, så I får et af William fra omtrent samme tid sidste år. Solen skinner også på det foto, og himmelen er blå, men det var bidende koldt husker jeg. Det er på besøg i Karlebo hos Hanne og Jens. Den står på tidligt i seng, for jeg er fuldstændig mast, og skal tidligt op i morgen. Håber I har haft en god weekend og ønsker jer en god aften.