På feriefalderebet


Fra en anden ferie, dog “kun” på Lolland-Falster i 2009

Som nævnt, står jeg med det ene ben næsten ude af døren og skal på en lille ferie. Så slog det mig, at jeg ville spørge jer, hvad jeres ferieplaner er for sommeren og sensommeren. Så det gør jeg hermed. Jeg glæder mig til at fortælle om min tur, når jeg kommer tilbage. Måske undervejs – det er ikke sikkert, men kan hænde og selvfølgelig glæder jeg mig meget til at se min veninde og også Newmarket, hvor jeg aldrig har været. Dejligt er det også, at jeg efterlader kat og hus i gode hænder hos en veninde, så jeg kan være væk med god samvittighed i forhold til min lille ven.

Uanset, hvor du skal holde ferie, ønsker jeg dig en god en, og så ses vi på den anden side af min, ikke sommerferie, men forårsferie!

[poll-id=6]
0

6 thoughts on “På feriefalderebet

  • Som du kan se paa seneste indlaeg fra idag, saa var det i dag i den grad med os. Vi noed det helt vildt.

   Vestjylland elsker jeg. Med to foraeldre der er vokset op der, har jeg tilbragt mange sommerferier der, men ikke i mange, mange aar. Det er ogsaa en ambition at komme derop indenfor overskuelig tid. Der er nemlig dejligt ogsaa.

   0
  • Rigtig tusind tak skal du have. Den ned Thailand har jeg regnet ud 😉 Jeg har aldrig været der, men det skal jeg da nok på et tidspunkt. Det er jo svært, der er så mange dejlige steder at se.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.