Greetings from the UK


To motiver fra Banbury, hvor vi var igaar

En lille hilsen fra et meget groent foraarsmildt England. Som det kan ses, er rigtig meget sprunget ud allerede, og det var noget af et chock for mine graa-i-graa vante oejne at se noget saa groent. Men dejligt helt sikkert. Desvaerre har solen bestemt sig for at blive bag et tykt lag af skyer, og regn har vi ogsaa haft lidt. Vi planerer rundt det og nyder hinandens selskab. I dag skal vi til naermest by Brackley. Pas paa jer til jeg kommer hjem igen!

8 thoughts on “Greetings from the UK

  1. Det lyder skønt! Jeg håber du nyder det og får en masse god mad! Efter min mening er det nemlig det allervigtigste når man holder ferie. 😀

    • Tak skal du have Jens. Jeg kan ikke forlange det bedre. Dejlige venner og god mad. Saa er det perfekt!

    • Det er i den grad foraar, og jeg nyder det meget. Det lyder som om, det er ved at naerme sig DK ogsaa, og det ville jo alt andet lige vaere dejligt.

    • Ja, det er det Mette! 🙂 – Jeg synes nu ikke, jeg har forsoegt at gemme mig, men misundelig kan du godt vaere. Dejligt selskab og hygge i stor stil, det er dejligt og ja jeg nyder det!

    • Tak skal du have, jeg nyder det meget. Ja Kanalen har jeg ikke rigtig fotograferet, men maaske i morgen, hvor vi faktisk skal en tur derind igen. Ja det bliver spaendende at se Newmarket. Og ja det skal du nok hoere om!

Der er lukket for kommentarer.