Stowe House


Stowe House

Vi har ventet hele ugen paa det gode vejr og netop fordi vi skulle herud til Stowe House, oenskede vi os det. Vi fik det og havde en skoen tur med naesten to timers gaatur i mildt foraarsvejr og tocifrede temperaturer, fantastiske scenerier og smaa Paaskelam. Men mere om det naar hjemme igen. Jeg synes bare lige, I skulle have “en teaser” med foraarsstemning, som jeg kan laese mig til ogsaa er ved at snige sig ind hjemme. Dejligt.

Imorgen er sidste dag her hos mine dejlige venner, som jeg faktisk ikke har lyst til at forlade, men man skal heller ikke ligge til last, og tiden er nydt og udnyttet fuldt ud. Saadan som det skal vaere. Ogsaa i morgen skal vi lidt, men meget mere foelger naar hjemme igen.


Paaskeliljerne var over det hele og bare superflotte – foraar!

5 thoughts on “Stowe House

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Hi Deborah

  I hope you had a good journey to Cambridge and then on to Newmarket yesterday. It was nice to meet you in Buckingham and such a great coincidence we are both from the equestrian world! I have had a look at your photos and they are fantastic. Danish race horse look a lot more relaxed and content than some of the British ones! They were great to see.
  I also noticed you had some pictures of Stowe. I went to School there!! Isn’t it just amazingly beautiful, I was so lucky! I will email you some pictures of my last horses if you would like. Just send me your email address.

  Continue to enjoy your trip.

  Take care

  Nia
  x

  • Hi Nia

   SO nice to hear from you. I did have a nice trip to Cambridge apart from the fact that we had to change bus on the way as the platform for the wheelchair got stuck. The trip to Newmarket was just straight forward and didn’t take very long. Thank you for the nice words about my photos. I’m pleased you like them. And I’m sure the way of training has a lot to do with the fact that our horses look much more content and relaxed. And yes I’ve been with horses since I was 6 years old so that’s a lifetime’s worth and they’ll stay a part of my life till I’m no longer here, if I have my way.

   Stowe was amazing. Absolutely beautiful and there are more photos to see. You’re deffinately very, very lucky to have attended school there. I’ll send you an email as well, so you can send me your photos, which I of course would love to see. Stay in touch and drop me a line here once in a while if you see something you like (and not of course). I’ve had a wonderful holliday and there’s so much to tell, so there’ll be more photos and stories about that later.

 3. Hvor ser det skønt og forårsagtigt ud, og hvor glæder jeg mig meget til det bliver min tur. Det varer ikke så længe, hvis alt går efter planerne – og jeg skal endda være i nogenlunde det samme område… 😉

  Glæder mig til at høre mere om din tur, når du er kommet hjem igen. 🙂

  • Hej Mia

   Det var meget, meget skønt og meget mildt i vejret omend det var gråt det meste af tiden. Dog var vi meget heldige den dag vi var på Stowe House, hvor solen kom frem. Sidste dag, jeg var der (i forgårs) var det pludselig omkring 20 grader og blå himmel. Jeg håber, du får en lige så dejlig tur som jeg havde. Elsker England 🙂

Der er lukket for kommentarer.