Kuren for kogende

Så var jeg en tur til Gynækologen i dag. Eftersom jeg jo ikke var specielt frisk, var min far sød og køre mig derover. Imens handlede han ind i en stor Netto lige ved.

Lægen, som jeg har været hos før, var ikke i tvivl om, at jeg skulle prøve nogen østrogentabletter (ses ovenfor). Jeg skal tage en pille dagligt i tre måneder, og så skal vi se effekten. Der skulle meget gerne være en der. Hvis jeg ikke er helt tilfreds, skal jeg sætte dosis op til det dobbelte og hjælper det ikke (noget, jeg bestemt ikke håber, vi kommer ud i), så skal vi tale sammen igen.

Jeg beder jer krydse fingre og sende alle gode energier for, at der er effekt snart, og meget gerne langt inden der er gået 3 måender.

[poll-id=7]

4 thoughts on “Kuren for kogende

  1. I dit tilfælde var det vist pest eller kolera. Iingen kan sige, at du ikke har prøvet alternative midler. Så nu krydser vi fingre.
    Held og lykke med det!

    • Ja det er valget mellem pest eller kolera. Jeg er som skrevet før, så ville jeg gladeligt spise arsenik, for at slippe for hedeturene, og som du ganske rigtig påpeger, har jeg prøvet alt andet. Tak for krydsede fingre – er sikker på det hjælper!

    • Det lyder godt, du ikke behøver hjælp. Tænker på, om du bare udholder eller du simpelthen ingen gener har? Ja jeg håber dælme også, det er løsningen for mig!

Der er lukket for kommentarer.