Positiver


Jeg er ikke faldet i et dybt hul af depression. Selvfølgelig er jeg stadig meget ked af det, og savner min lille ven og jeg er lidt stille. Helt sikkert! Det tager lige lidt at komme sig synes jeg, og det er vel også okay.

Og det er jo langtfra trist altsammen. Tværtimod. Jeg glæder mig over alle de søde hilsener og dejlige venner. Derudover er der andre grunde til at glæde sig:

– Vi går det lysende grønne og lune forår i møde. Og i dag er vejret faktisk smukt.

– Far har faktisk fået at vide af mekanikeren, at han skal bruge sine bremser mere, og han er helt med nu. Så det er dejligt. Bilen bliver sendt ned og får renset tromlerne.

– Hormonerne har allerede hjulpet og jeg har stort set ingen hedeture mere. Det er lige før, det er årets bedste nyhed 🙂

– Jeg var til lægen i dag og blodtrykket, som jeg kom for at få tjekket, var faktisk helt perfekt. Det var for højt da jeg var til gynækologen sidste uge. Superglad for, at det er okay.

Nu vil jeg gå ud og lave min aftensmad klar, og så iøvrigt lige prøve at slappe lidt af.

4 thoughts on “Positiver

    • Tak, Mette, ja jeg prøver så godt jeg kan, at holde fast i det positive. Men selvfølgelig er jeg da påvirket af mit tab.

  1. Åh, søde Deborah, jeg ser først nu din sørgelige nyhed. Jeg føler med dig, kan du tro, for jeg var jo selv det samme igennem for ikke så længe siden. Og nej, vores misser kan ikke erstattes. De er alle store personligheder på hver deres måde. Men jeg hviskede i min Puskis’ øre til sidst, at hun skulle komme tilbage som inkarnation en dag… Måske gør hun det?! Knus

    • Kære Mia, tak for også din søde hilsen. Ja husker godt, du måtte samme tunge gang for kort tid siden. Det er som vi har været inde på, jo det lod vi har, når vi har dyr. Jeg stod også hos Garbo og fortalte hende, hvor højt elsket hun var og at hun var verdens bedste lille mis, med tårene trillende kan jeg love dig.

Der er lukket for kommentarer.