Efter en lang dag

Er det bedste altså et varmt bad og noget aftensmad. Jeg var en tur i stalden til morgen Jeg fik ordnet en del i dag og som altid, er der nok at lave. Den nye chefney blev grundigt luftet, udover børstning af heste, ture på banen, og pudsning af to trenser udover mine egen grime og den nye chefney.

Senere var jeg dernede igen,og igen blev chefney’en luftet og vi var ved at nå tidspunktet for, at de firbenede skulle have deres aftensmad. Det fik de også. Det har været en lang, lang dag, og jeg orker intet. Det gør ondt over det hele, helt bortset fra, at jeg sidder her og falder i søvn.

Dagens oplevelser inkluderede, Beat, der bed hul i sit helt nye dækken, Loquita, der synes, hun skulle lave numre, da jeg skulle tage dækken af hende, Willy der fik årets første bøgegren og Neptune, der fik et flot nyt dækken, som vi beder til, at han ikke bider i stykker (han har ødelagt et par stykker her i ugen). Hestene nød at komme ud i det gode vejr i eftermiddag, og det var skønt at sidde ude og ordne grime og trenser for første gang. Det har været en god dag, omend meget lang. Nu vil jeg gå i seng, og så er der endnu en dag i morgen. Sov godt!