Påske

Påsken har indfundet sig. Det eneste anderledes her er stemningen af helligdage omkring mig. Jeg gør stort set som jeg plejer, bortseet fra, at jeg tager til væddeløb mandag i stedet for lørdag.

Ellers skal jeg ikke noget. Familien er taget væk allesammen, og ingen andre invitationer til Påskefrokost venter. Jeg får forhåbnentlig en veninde på besøg, men det er også det. Så får jeg måske ordnet nogen af mine hængepartier. Jeg vil ihvertfald prøve. Energien er ikke kæmpe, men jeg prøver.

Rigtig god Påske til jer.

2 thoughts on “Påske

  1. Tusind tak Mette! Det er også dejligt, bare at nyde fridagene. Og gode ture med den rødhårede også tænker jeg.

  2. Heller ikke her er der specielle påskeplaner – vi skal til barnedåb lørdag, men ellers nyder vi bare fridagene og hinanden.

    Ha’ en dejlig påske Deborah!

Der er lukket for kommentarer.