Perfekt Påskevejr


Lennart Hammer på Tigress Elven og Susie Glennie på Miss Valuev

Jeg startede dagen meget, meget tidligt. Så tidligt, at jeg var den første i stalden. Lidt hyggeligt at være der helt alene og nyde hestene, roen og ikke mindst dagen vågne med fantastisk vejr. Det endte med, at vi susede rundt i t-shirts.

Det var også jockey dag, og dermed monster travl dag. Jeg tror roligt, jeg kan tale for flere af os, når jeg siger, vi var små fluer i flasker i dag. Jeg skal love for, jeg fik rendt et par kilometer i dag. Og fire ture på banen blev det til, og to ture til startboiksen. Jo det var rigtig travlt, men fik udrettet en masse. Blandt andet fik jeg ordnet man og ting på Hei Sei, så han ser pæn ud til mandag, hvor han skal i prøveløb. Det vil sige, han skal vise, at han kan gå i startboksen og opføre sig pænt banen rundt, indenfor en godkendt tidsramme. Tager vi efter dagens opførsel skal det nok gå fint.

Da jeg kom hjem, var jeg godt nok træt. Jeg fik et bad og lidt Påskefrokost og så gik jeg ud som et lys i den store stol. De næste dage, skal jeg have styr på hængepartier her. og hygge mig med en veninde lørdag. Mandag er det stald og løb senere. Mon ikke jeg også skal have kigget på min altan, nu hvor vejret er så fint. Jeg tror det næsten. Hvad laver du i det fine Påskevejr?


Lennart Hammer på Hei Sei Eleven, bag ham Susie Glennie

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.