Pynter du til Påske?

I mit hjem har vi aldrig gjort det store i Påskepynteriet. Til gengæld fik den hele armen til Jul. Jeg har som følge af det, gjort lidt det samme. Men jeg synes egentlig Påske fortjener at blive pyntet. Vi fejre den af mange forskellige grunde, relgiøse som ikke. Men uanset fortjener den pynt, fordi som jeg ser det kan den bruges til at fejre foråret, og det kan vi nok alle gå ind for tænker jeg. Så jeg vil gå ned og hente mine porcelænsæg og den smule Påskepynt jeg har, så her er pyntet lidt, når min søde veninde kommer i morgen.

Så fejr foråret og find Påskekyllinger, friske grene og hvad du har frem. Uanset hvad du gør, så nyd det gode vejr og din Påske. Du har mulighed for at afgive 2 svar nedenfor.

[poll-id=8]

2 thoughts on “Pynter du til Påske?

  1. Det har sket et par gange, derfor svarede “engang imellem”, men det er vidst lidt overdrevet. Min mor har altid pyntet til paaske, men det er vidst en af de traditoner jeg glemte i Danmark. Jeg glemte dog ikke at nyde de mange fridage. 🙂 God paaske til dig Deborah.

    • Tak skal du have Tina. Engang imellem kan jo også være godt, hvis man bare gør, når man har lyst og overskud. Dog husker jeg, at jeg som barn gik meget op i, at “alt skulle være som sidste år”. Det var så mere i forhold til Julen, men det er jo ret beset også en langt større tradition. Eller det var det for os ihvertfald.

Der er lukket for kommentarer.