Solskinssøndagsglimt


Solsort, der sammen med magen havde en date på hækken ved banen


To rigtig gode venner af mig – Iben og Neptune på banen


Hestevogn på Klampenborgvej


Et favorithus, som i den grad kalder på min fantasi og som jeg er sikker på, er hammerhyggeligt, noget jeg lægger stor vægt på


Alle slags hestekræfter så jeg i dag, blandt andet to af de her flotte motorcykler


Motiv fra Ordrup Kirkegård, som faste læsere ved, jeg holder meget af. Du kan se flere fotos derf$ra lige her

Det var ikke den store energi, der plagede mig til morgen. Men eftersom jeg har en plan om mere motion, og helst hver dag i større eller mindre grad, så heeeev jeg mig selv op af sofaen. Ud på den gode nye cykel, og afsted. Sjovt nok kørte cyklen helt af sig selv mod stalden og rigtig hyggeligt var det, for der var masser af dejlige mennesker, og hestene selvfølgelig. Vejret var og er jo intet mindre end fantastisk.

Min gode ven Neptune skulle ud sammen med Iben, og det var jo så oplagt, at cykle tilbage over banen og se Neppe og Iben cantre en tur. Vel dernede kunne jeg jo ikke undgå at støde på andre personager, og det er altid hygsomt.

På vej hjem var der også lidt fristende motiver til kameraet. I sådan noget vejr, skriger motiverne en i møde. Nu jeg var igang, kørte jeg over Ordrup Kirkegård, som også altid byder et motiv eller to. Så var jeg også moden til morgenmad/frokost, og spiste mig et stykke ristet brød, en pølse, et vendt spejlæg og to kartoffeldimser. Men så får jeg heller ikke mere før nu her til aften. Det skal så siges, at det er sjældent, jeg under mig selv den slags.

Men bliver dejligt ladet op af sådan en tur i det grønne, og for mig er der jo intet skønnere end sådan en tur på banen i dejligt vejr. Og imorgen bliver det endnu bedre, for der er der løb. Så har du ingen planer om diverse Påskefrokoster, så er der rigtig dejligt i Odrup Mose sådan en solskinsdag,s om vi forhåbentlig også får i morgen. For at gøre dagen endnu mere spændende, er der startende heste fra stalden, en skal i prøveløb, og andre skal “bare” starte og der er storløb, hvor jeg skal dele mine interesser i forhold til min favorit Django og en venindes hest. Vi får se, hvordan det går. Et er sikkert, kameraet er med, så kommer du ikke vil du kunne se fotos fra min hånd senere. Rigtig god solskinssøndag til jer.