CitronkageCitronkage
Jeg elsker opskrifter fra venner, som de bruger meget. Både fordi de således er prøvet og fundet gode, men også fordi, det er skønt, at forbinde en god veninde/ven med en dejlig opskrift. Denne opskrift har jeg fået af en dejlig staldveninde. Hun er her kun i sommermånederne, og det og hendes dejlige smil sender associationer om solskin. Så hvad kunne være mere passende, end at jeg har fået denne opskrift på solskinskage af hende. Du rører aldrig, aldrig mere (hvis du kunne finde på det før) et stykke syntetisk citronmåne, når du har smagt denne dejlige, lette luftige og friske citronkage. Amar’! Tager jeg fejl, så lad mig endelig vide, men at du skal prøve den, hersker der ikke tvivl om, for den er lige så let at lave som den er lækker. Vil du komme den i en rund form, og forvandle den til to citronmåner – jamen det bliver den bestemt ikke dårligere af. Og så har du verdens bedste citronmåner, det er helt sikkert – enjoy!

1 tsk. bagepulver
170 g mel
170 g sukker
170 g margarine eller smør
3 æg
2 spsk. mælk
Skrællen af 2 økologiske citroner

Bland æg, sukker og smør/margarine med håndmixer. Tilsæt mel, mælk, bagepulver og citronskræl. Put i kageform og bag ved 180 grader i 35-40 minutter. Opskriften kalder på som valfri mulighed at putte chokoladestykker oveni lige før bagning, men jeg foretrækker langt uden. Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil gøre det eller ej.

3 thoughts on “Citronkage

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: 10 års Jubilæum hos Healthy Horse

  3. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.