Efterdønninger

Jeg ved ikke, hvad det skyldes. Om det er Garbo’s bortgang eller de der hormoner jeg tager. Men jeg er klart mere hudløs end jeg plejer at være lige nu. I morges fik jeg en sød sms, med kondolance omkring Garbo, og det satte “vandværket” i gang omkring det. Det er vel naturligt nok, men jeg er også helt vildt træt, og kunne selvfølgelig ikke sove i morges. Og i løbet af dagen har jeg ikke fået sovet, hvoraf en hovedpine opstod.

Kroppen brokker sig iøvrigt med smerter i dag, i postkassen lå brev om, at jeg mangler at betale en husleje, hvilket jeg selvfølgelig ikke synes er fedt, endsige fatter, hvordan kan ske. Så hvis ikke jeg havde hovedpine, så fik jeg det. Min følelse af, at alt lige går galt blev ikke mindre af, at jeg fik udtrykt mig yderst uheldgt, og gjorde en gammel ven ked af det, jeg håber blot min undskyldning modtages. Nej det har ikke været en god dag!

Jeg tror på en blanding af for megen travlhed, lidt stress, hormoner og selvfølgelig tristhed og forvirring ovenpå hele Garbo-affæren.

2 thoughts on “Efterdønninger

  1. Jeg får også hovedpine af alle de breve og alt det man skal – og ingen gider høre på min klage og det bli’r det ikke bedre af. Men så bruger jeg webloggen og nogle gange kan det hjælpe at få en sød kommentar.

    Tag tid til at ordne papirerne – hvis du går igang i morgen formiddag, så gør jeg det også, så kan vi se om vi overlever.

    • Tak for din søde hilsen Donald. Den luner. Jamen det er ikke mig, der har rod i papirerne, og dog. Den ligger til betaling i banken, og så gik jeg fejlagtigt ud fra, de gav besked, hvis der var et problem. Det gør de så ikke. Så nu må vi se. Skal ringe til bankdamen i morgen. Men jo jeg ordner i morgen og det plejer jo at gå, så forhåbentlig.

Der er lukket for kommentarer.