Adagio – passende

Jeg har været til koncert her til aften. Det plejer gerne at være på Charlie, jeg er det, men her til aften var det på DK4 med David Garett. Det er ikke så længe siden, jeg opdagede ham, så selvsagt skulle jeg se denne koncert med ham, og så var den endda fra Berlin. For de uindviede, er jeg født der). Og David er iøvrigt også halvt tysk/amerikansk som undertegnede.

Det var en rigtig dejlig oplevelse, og denne optagelse, er fra den koncert også. Da jeg hørte ham spille Adagio af Tomasio Albinoni, var jeg klar på, at den skulle på her, både fordi jeg elsker den, og så fordi den passer godt til stemningen lige nu. Bortset fra det, så synes jeg da bare, ham David er dejlig, helt bortset fra hans åbenlyse musikalske talenter.

2 thoughts on “Adagio – passende

    • Det gør jeg også Erik, og dette stykke, var et af de første numre, der fangede mig, da jeg startede med at høre klassisk, og jeg elsker det stadig. Ja, kan godt forstå, du savner en at høre den slags med. Ses vi imorgen?

Der er lukket for kommentarer.