Congratulations William & Kate

Herfra skal der lyde et stort tillykke til det smukke unge par med ønsket om et liv i lykke og fordragelighed. Som fuldstændig anglofil sidder jeg i skrivende stund og ser brylluppet live, på BBC selvfølgelig og lige nu ankommer Dronning Margrethe.

Det er stort, mageløst og eventyrligt. Jeg elsker det! Nu er det store spørgsmål, om du skal se bryllup? Fortæl gerne lidt om hvorfor eller hvorfor ikke. Uanset ønsker jeg dig en god dag.

Se Mia’s dejlige indlæg fra dagen igennem. Jeg kunne ikke have skrevet det bedre selv.

[poll-id=9]

4 thoughts on “Congratulations William & Kate

    • Ja Mia, jeg kan lige forestille mig, hvor skønt det må være i jeres hus og jeg var godt klar over, du helt sikkert ville se. Gad godt bo der på et tidspunkt i dit engelske hus. Kate var da bare HELT vildt yndig. Jeg var helt rørt. Som skrevet senere, Englændernes “Pomp and Circumstance” er altså bare noget helt særligt. For hulen det var storslået.

Der er lukket for kommentarer.