Endnu en smuk dag


2. Påskedag’s vindere af hovedløbet Påskepokalen – Nicolaj Stott på Classical World (USA)

Sidste løbsdag var Påsken’s højdepunkt. En solbeskinnet dag, med masser af dejlige løb, heste og ikke mindst venner. Dagen i dag bliver lige så god. Dog blæser det lidt mere, men skidt med det. Solen skinner og bøgen er grøn og smuk.

Dagens hovedløb byder på nogen af de bedste heste i Skandinavien og er et af årets store løb, så der løber mange fotos af apparatet i dag.

Efter jeg blev færdig med at se film, har jeg ryddet op, været i bad, vasket op og i det hele taget prøvet at få ordnet en masse hængepartier. Der skal strammes op på struktur og mange andre ting, og det prøver jeg på. Der skrives lister og gøres ved. Nu skal listerne så bare overføres til virkeligheden, deri består udfordringen.

Man kan indvende, at et liv levet efter lister er træls, og det er det også til en vis grad. Der skal da være plads til spontanitet. Men i nogen sammenhænge, har jeg brug for meget struktur, og for at holde fast i at få gjort ting. Det er der vi er, jeg skal ind på kurs nu, ikke mindst med motion og vægttab, koste hvad det vil. Nu vil jeg prøve at få strøget noget af listen og få et bad også, og så glæde mig til en dejlig eftermiddag på banen. God lørdag til jer.