Livet i vatter, høj sol og stor tak

Dagen startede med, at jeg skulle ud og handle, og forny mit togkort. Altså begav jeg mig på gåben til Jærgersborg Alle, og Charlottenlund St., hvor jeg skulle forny togkortet. Ovenfor ses dels tulipantræet og det japanske kirsebærtræ, som står udenfor mine vinduer. Som det ses, var vejret fantastisk. Nedenfor er fra turen gennem den grønne, grønne Charlottenlund skov. Jamen er det ikke bare fantastisk. Jeg nyder de grønne farver så meget, og de er allersmukkest lige nu. Jeg prøver også at fotografere så meget som vel muligt, men jeg har det sædvanlige problem med at være bagud med at ordne fotos. Sidste lørdag tog jeg 1000 fotos på banen. Selvfølgleig er der en del, der umiddelbart kan sorteres fra, men stadig. Imorgen regner jeg ikke med at tage helt så mange. Jeg må lige prøve at komme lidt med.

Det har været en begivenhedsrig uge. Bloggen gik ned, og ingen vidste hvorfor allermindst mig. Frygten var, at jeg var blevet hacket, men måden fejlen var på, synes jeg ikke tyede på det. Uanset, har jeg været dybt ked af det, for jeg så i ånden, at fanden helt bogstaveligt var løs igen. Uanset, hader jeg, når der går koks i min blog. Jeg elsker den og får nærmest abstinenser, når jeg ikke kan skrive her. Således har jeg masser af indlæg i ærmet, men som altid har døgnet kun 24 timer, og jeg begrænset med tid og kræfter. Men vi når det nok. Derudover fik jeg hentet lille missen’s akse forleden. Det var en bevæget og lidt underlig ting. Hvad jeg gør med hende ved jeg ikke, men det behøver jeg så heller ikke tage stilling til lige nu. Men jeg er glad for, at jeg fik hendes aske.

Dem der kender mig ved, at jeg har to halve computere. Den ene mere dysfunktionel end den anden. Det hjælper ikke ligefrem på effektiviteten i forhold til fotos og den slags, at skidtet går ned hvertandet minut (overdrivelse fremmer forståelsen, men flere gange dagligt). Glad var jeg derfor, da den søde bankdame bevilgede mønt til ny computer i form af et lån, jeg alligevel var nødt til at tage i forbindelse med den der husleje, der var smuttet. Det var den fordi min el er steget til over det dobbelte af, hvad der var sat fra. Så “tilter” budgettet jo ligesom. Selv for de omhyggelige. Og det vil så sige ikke omhyggelig nok, for jeg har ikke kigget overførsler og det igennem og det skal jeg så til, for at se om tingene stemmer nogenlunde i forhold til, hvad der er sat fra. Men hvem kunne drømme om en stigning af den kaliber! Anyway, jeg glæder mig som et lille barn til ny computer. Den bliver stationær, for omend håbløs så har jeg jo stadig denne bærbare, hvor dette er skrevet fra.

Idag gik jeg så min tur, og den var faktisk god, omend jeg var træt som et alderdomshjem. I morges lidt over 5, kom en flok ungersvende hjem fra en (sådan det ihvertfald) meget våd bytur, og synes de skulle vække hele vejen. Her er utroligt meget rumklang mellem bygningerne her, så folk skal ikke tale ret højt, før man hører det meget tydeligt. Så var jeg vågen og kunne ikke sove igen.

Da jeg landede på Charlottenlund St. fandt jeg (gamle klovn) ud af, at kortet først skal fornys den 2. juni. Men det er godt derhen, at jeg har rigeligt at bruge penge på denne måned, så at skyde den udgift, er kun godt. Inden havde jeg så frekventeret Superbest for ingredienserne til lagkage. Yndlingshesten (lige i hælene på ham den røde I ved) Neppe (Neptune Joly (FR)) fylder 10 på mandag, så jeg havde lovet lagkage. Og det er altså lidt bedre i morgen hvor vi har tid til at sætte os og spise den, fremfor mandag, hvor ikke mindst hans ejere ihvertfald slet ikke har tid. Så imorgen skal vi have lagkage. Og fotos kommer.

Efter alt det, kørte jeg med toget hjem og lavede lagkage, og skyndte mig at få en times søvn inden jeg skulle en tur i stalden igen. Da jeg kom hjem, var jeg godt og vel træt, men et bad, nudler med masser af grønt, øko svinekød og en rest kylling og ikke mindst en champagne, jeg har fået for hjælp også i stalden, gjorde at jeg følte mig som ny igen.

Men allerbedst af det hele og som har gjort, at jeg svæver nu, er at min blog er oppe igen. Jeg føler mig helt hjemløs og forkert, når den er i udu. Stor, stor tak til en sød og dejlig medblogger, der hjalp og heldigvis viste det sig, at være en simpel affære. Jeg er god til at bruge bloggen, men når det bliver mere “langhåret” rent teknisk, er jeg helt fortabt. Så stor var og er min taknemmelighed, når jeg så kan få hjælp. Tusind, tusind tak!

Nu kan jeg gå i seng, og sove godt i visheden om, at min blog er hvor og som den skal være, og jeg kan dele stort og småt igen. Jeg er så glad og glæder mig til lagkage, godt selskab og endnu en dag på Galopbanen i morgen. Livet er da godt 🙂 God weekend til jer alle!!

2 thoughts on “Livet i vatter, høj sol og stor tak

 1. Kæreste Deborah

  Dejligt at se din Blog kører som den skal igen, jeg vil glæde mig til at læse med fremover….. igen igen…. 🙂 Jeg holder meget af dine skriblerier og får en del inspiration deraf…som du kan se i indlægget Julie & Julia…. Plus dine madopskrifter får mig til at tænke anderledes ….

  Jeg skulle måske begynde at være med herinde, har haft en Blog men gjorde intet ved den, så regner med at den ikke eksisterer mere, kan ikek engang huske hvad den hed….. Jaja alderen jeg ved det…. 😉 men skidt med det, jeg begynder forfra…det er det nemmeste tror jeg.

  Jeg skal nok fortælle dig hvad jeg kalder den.., hvis du skulle have lyst at læse med, den kommer til at indeholde både mine digte og andet som falder mig ind.

  Ønsker dig en dejlig weekend, og håber at solen skinner på dig og dine

  KH
  Helle

  • Hej Helle, Tak skal du have. Jeg synes bestemt, du skal prøve dig udi bloggeriet, men det er stærkt vanedannende. Så er du advaret 🙂 Og hvis du har brug for noget hjælp, så siger du bare til. Det er jo på grund af en anden blogger, at jeg igen er oppe og køre. Så dejligt at vi kan hjælpe hinanden. Og ja selvfølgelig vil jeg læse med.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.