En ny favorit: Caternac og Pouline


Caternac og Pouline efter sejr i Elkær Stutteri’s 3-års Maiden løb 30. april 2011

Ovennævnte foto er indbregrebet af, hvad at gå til løb handler om. Det handler selvfølgelig om selve løbene, og hele stemningen på banen. Men det handler i høj grad om, at det er stedet, hvor jeg mødes med og ser alle mine hestevenner og en masser dejlige heste, jeg ikke ser til dagligt.

Nogen ser jeg selvfølgelig, når de går den daglige træning på banen, men andre kommer jo udenbys fra. Ham her står på Klampenborg, men så meget har jeg ikke set ham. Men det fik jeg så gjort, da jeg tog det her, synes jeg vidunderlige foto af ham og Pouline. Og de ser begge helt fantastiske ud synes jeg.

4 thoughts on “En ny favorit: Caternac og Pouline

  1. Lækker stemning som jeg sagten kan fornemme ud af billedet og dejligt billede – men hvor gad jeg godt at det billede var taget på højkant det havde fuldendt billedet. 🙂

    • Tak skal du have Cat. Jeg elsker det foto, og synes ikke, det gør noget, det er på vandret led. Jeg vil så sige som forklaring, at hvis det var et portræt som sådan, jeg havde planlagt, havde jeg nok også gjort det. Det, du ikke kan se er, at hun kommer gående mod mig, og hun går med en hest, der er urolig efter løb. Så det er en af de sidste i en serie, hvor hun kommer nærmere og nærmere. Og meningen er faktisk, at man skal ane baggrunden også.

Der er lukket for kommentarer.