Den runde fødselsdag


Neptune Joly (FR) i sin boks med flag på i dagens anledning

Som jeg har fortalt, så havde vi i går en rund fødselsdag i stalden. Neptune blev 10 år. Det er en relativt høj alder, stadig at være aktiv i og aktiv, det er han. Han springer rundt som en vårhare stadig og gør ridtene mere end spændende for Iben. Han er en rigtig charmetrold, som jeg holder utroligt meget af, så selvfølglig fik han både 1 hel pose æbler, 2 kg gulerødder og 6 pakker polo og en ny grime.

Ellers var dagen også præget af at vi alle stadig er meget mærkede af Lennarts ulykke og hospitalsophold og operation. Han skulle have været i stalden i går også, og tanken om, at han måske ikke kommer igen, er meget trist.


Neppe og Iben på vej i skoven på en rigtig fødselsdagshyggetur

4 thoughts on “Den runde fødselsdag

  1. Ja man lærer da også noget hver dag 😉 men chokolade til heste havde jeg dog ikke hørt om før! Kendte heller ikke de der Polo mints 😉

    • Per, der er ikke chokolade i de mints. Der er kofein i chokolade, så det giver man pr. definition ikke, og tror heller ikke hestene vil have, selvom nogen heste spiser “alting”, så er det sjældent. De her er hårde og smager kun af mint. Kig efter dem i Superbest evt. og prøv dem, de er også gode til os 🙂

    • Heste, der kommer fra især England og Frankrig, er meget ofte opvokset med Polo (runde mints med hul i midten i grønne pakker) og Neppe elsker dem, så selvfølgelig skulle han have til lager på sin fødselsdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.