Med og uden frynser

Mandag efter, fejring af fødselsdag og stalden skulle jeg på mere hestebesøg. Eller det var ihvertfald planen. Min veninde ringede og spurgte, om jeg ville med op og kigge til hendes hest, som har været galophest, men nu er pensioneret, og tjener som ridehest nogen gange i ugen og ellers går på fold og hygger sig. Jeg kørte (havde bilen) hjem til hende, og vi drog afsted i hendes dyt. Og pludselig fik vi motorproblemer på motorvejen og måtte sidde og vente en hel time på, at Falck kom og hentede os. Bortset fra, at vi sad på en motorvej, så var udsigten fin og der var en dejlig skrænt i skygge, hvor vi kunne sidde og sludre, så var det jo lidt træls, at få sine planer afbrudt på den måde. Men da vi er gode til at sludre, så gik den time gik sådan set hurtigt. .

Vel hjemme hos hende igen var vi på havevandring og bl.a. så vi hendes flotte tulipaner med frynser på og kom til at tale om, hvorfor man ikke kan købe dem i buketter istedet for kun de almindelige. Jeg synes, de er rigtig fine.

Ellers er der lige vel mange “frynser” på livet lige i øjeblikket. Det ene uheld af større eller mindre format bliver ved at dukke op i hestesammenhæng. I dag kom en sød hestepige til skade. Heldigvis ikke alvorligt, men dog, ligesom der også var andre bump på “vejen”.

Mit helbred spænder også ben, og jeg må tage en pause med stalddagene. Mine skuldre er helt tossede, og hele den højre arm gør ondt. Jeg kan dårligt sove for den. Det går ikke. Så en pause er på sin plads. Det er ellers ikke noget, jeg sådan har brugt, men helbredet må komme først, og det er altså svært, at undgå lige det mest skadelige for armen og stort set alt er lige nu. Set positivt får jeg jo så lavet lidt herhjemme, og det er ingen skade til.