Skadernes holdeplads – for *bib* altså!

Som om Lennart Hammers alvorlige uheld ikke var nok, så var dagen iøvrigt jo proppet med uheld, så vi følte jo nok, at vi nu havde brugt hele kvoten for resten af året. Både for banen som sådan, men i særdeleshed også for stalden, som jo ved Lennarts sygdom/operation mistede vores staldjockey. Det var slemt nok. Derudover har der været to andre uheld med jockeys, dog i mindre skala, men dog uheld der begge krævede hospitalsbesøg.

For så lige at sætte prikken over i’et, så er vores dejlige Loquita, som vandt Oaks sidste år nu skadet i en grad, så vi risikerer, at hun måske ikke kan løbe mere. Var der nogen, der sagde “nok nu”? Ja det tror jeg nok lige, og det er blevet gjort, men lyttet bliver der godt nok ikke. Det er altså til at blive helt deprim over, oveni mit eget helbred også driller.

Tænker “nogen” har en større forkromet plan, men for hulen den er svær at få øje på! Som det er, kan der kun sendes masser af bønner for at Loquita kommer sig, så hun kan komme igen, modsat hendes jockey Lennart Hammer. Suk! Har du noget god energi og gode ønsker i overskud, så send lige både i retning af stalden og selvfølgelig til Lennart, som jo stadig ligger i en seng på hospitalet!

3 thoughts on “Skadernes holdeplads – for *bib* altså!

  1. Pingback: En hel dag med heste | deborah.dk

    • Nej det er det bestemt ikke. Jeg siger, at I skal bede til Loquita gør. Lennart kommer sig, men jo desværre ikke i en grad, så han kommer til at ride løb igen. Selvfølgelig vil jeg da gerne, at han gør, men eftersom han selv udtaler, at han indstiller sig på karrierestop, så er det “tog jo kørt”.

Der er lukket for kommentarer.