Et dejligt besøg fra fortiden

I går havde jeg besøg fra min fortid. Jeg tænker, vi næsten alle har venner fra fortiden og som vi har kendt længe, og som alene af den grund, betyder noget særligt. Jeg havde tre meget dejlige barndomsveninder. Den ene har jeg mistet, formentlig for altid. Ikke af eget valg, men sådan er det. Et stort tab, for som sagt, den slags venner er noget særligt. Jeg ved godt, hvor det valg kom fra, men det bliver det sådan set ikke mindre forkert eller smertefuldt af. Men sådan er det.

De to andre har jeg så stadig eller det vil sige, den ene var tjekket ud i nogen år, indtil her fornyeligt, hvor vi i det små fik lidt kontakt igen. Vi bor meget, meget tæt på hinanden, og i de år, hvor vi ikke sås, løb vi kun på hinanden tre gange tror jeg. Her på det seneste, har vi rendt på hinanden hveranden dag nærmeest (okay ikke helt, men overdrivelse fremmer forståelsen), og det lod til at være tiden til, at få udredt fejltageelsen, der gjorde, at vi mistede kontakten (det var lige før, jeg flyttede her tilbage). I går kom hun så her, til hvad var planlagt til kaffe. Det blev til te og citronkagen, og senere fortsatte vi med vin, kartoffelcurry, masser af “vores” musik, snak, dans på stuegulvet, latter og deling af minder. Det var simplethen så helt utrolig hyggeligt. Hvor er jeg glad for, at vi fandt hinanden igen.

Som følge af en noget “våd” aften og sent i seng, er jeg noget kvæstet i dag, og hygger mig med min dyne her i den store stol. Ordner fotos og ser ting jeg har optaget. Dejligt. Vejret er sådan gråligt og blæsene. Dejligt ingen planer at have overhovedet. Imorgen ser det anderledes ud, men mere om det senere. Foreløbig god weekend.

4 thoughts on “Et dejligt besøg fra fortiden

  1. Ja, det er dejligt at genfinde “mistede” veninder, og det er rart at opdage, at man stadig svinger godt sammen. Inderst inde forandrer vi os nok ikke så meget, som vi måske går og tror…

    • Det er det ihvertfald. Sjovt nok har jeg det sådan, at jeg ikke selv føler, jeg har forandret mig særlig meget. Men tænker om andre synes det.

Der er lukket for kommentarer.