Pest og/eller kolera

Der kæmpes de tapres kamp her for tiden. Sådan lidt på flere fronter. Jeg ved snart ikke, hvilken der er værst. Som I ved, er min computer fuldstændig håbløs og går ned mange gange dagligt. Det betyder, at selv simple opgaver som dem, jeg skulle have ordnet i dag har taget indtil nu. Ordnet de fotos til de to indlæg her og uploadet dem, og så har jeg skrevet et par mails. Det er en kamp. Det har indtil nu været hovedårsagen til, at jeg ikke får skrevet eller ordnet halvdelen af det, jeg gerne vil. Jeg mangler jo også hele Englandsturen. Men sålænge “dyret” her er så vrangvilligt, er det kun det mest nødvendige, for det tager simpelthen for lang tid.

Nu har jeg så desværre fået en grund mere. Mine skuldre, som jeg overanstrengte for noget siden nu, er desværre gået helt i selvsving igen. Især den højre, som jeg stort set ikke kan bruge. Nu tænker du nok, at det gør jeg også, når jeg skriver her. Ja lige netop, og det gør også ondt ad h….. til. Så også dette må jeg prøve at holde på så lidt som muligt. Jeg skal bare gøre den mindste forkerte bevægelse, og så er fanden løs, og den knager og brager.

Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har i en lang periode skånet den, men i en stald er det jo svært. Jeg har børstet og stort set holdt mig fra at smide folk op på hesten. Det der gav den nåedesstødet var sidste weekend, hvor jeg trak en hest efter løb. Det skulle jeg ikke have gjort.

Nu er jeg så der, at jeg helt må undvære stalden, og prøve at holde det her computercirkus på så lidt som muligt også. Men jeg kan jo ikke sidde med hænderne foldet i skødet for evigt. Den gode doktor siger ro – eller det gjorde han sidst jeg spurgte, men…… jeg har en ide om, at noget akupunktur kunne hjælpe, men det koster også, og ….. vi må se. I første omgang ro.

0