Bare for sød

Galopløb handler selvfølgelig om heste, løb og for nogen spil på hestene. For mig handler det om de to første, og alle de gode venner dernede. En af dem, har fået den her søde lille ting. En fransk buldog. Simpelthen noget af de sødeste, jeg har set. Jeg kunne godt finde på, at ønske mig en sådan, hvis jeg skulle have en hund. Det skal jeg så ikke.

Længe var Jack Russel dominerende i hesteverdenen, og de er der selvfølgelig stadig, men disse søde rynkefjæsede søde hunde, vinder terræn. Og det ikke kun i hesteverdenen. Jeg har set flere af dem rundt i byen. Den ene sødere end den anden. Ham her, har jeg så glæden af, næsten hver uge.

Min første hund var en bokser – tigerstribet. Han hed Sniffe. Vi var uadskillige, da jeg var barn. Måske det et er derfra, min svaghed for typen stammer. .

2 thoughts on “Bare for sød

    • Ja, de er godt nok peprede. Jeg var lige inde og kigge priser af nysgeerrighed. Jeg var heldig at møde en mere i Bernstorffsparken i går, og fik også søde fotos af ham. Mødte så også en supersød Jack Russel. Men jeg er næsten sikker på, at det skulle være buldoggen, hvis jeg skulle have hund.

Der er lukket for kommentarer.