Av, min arm


Jægersborg Allé, hvor jeg i stigende grad handler nu, og hvor både fysioterapeuten og optikeren bor

Dagen i dag var dagen, hvor jeg skulle hele to ting på en dag. Dels skulle jeg til optikeren, og dels skulle jeg ikke mindst til fysioterapeuten med den dårlige arm. Det første var næsten rutine, bortset fra, at vi skal prøve en anden type linser, som muligvis kan give mig bedre læse/tæt-på-syn. Intet at tabe ved det, for duer det ikke, går vi bare tilbage til den type jeg har nu.

Det næste var armen, som virkelig plager mig nu. Det kunne han så også godt forstå. Der er en betændelsestilstand i den og den er meget påvirket. Som han sagde, det var set før, dog som regel ikke så slemt som min (det er, som faste læsere vil vide), hvilket er ret typisk for mig. Det skal altid være “fuld skrue”.

Nå, men han var også lidt bekymret fordi, selve min skulder er, hvad han henviser til som “deprimeret”, hvilket vil sige, den er lavere end den anden. Det er åbenbart ikke så godt, og kan betyde, vi har andre og mere alvorlige problemer underneden. Det kan han ikke undersøge endnu, fordi den gør så ondt, så fokus ligger på, at give mig mindre smerter. Lige nu står den på is og øvelser 3-4 gange dagligt. Jeg kom til at tænke på, at det ikke er anderledes end, når vi lægger is-bandager på hestene.

På den korte bane, var behandlingen dejlig og hjalp, men da den så begyndte at vågne op, skal jeg love for, den er kommet til at gøre ondt. Heeeelt vildt ondt! Så dette bliver indlægget fra mig i dag. Ja jeg kunne lade være, men jeg synes jo, det er hyggeligt. Og så tog jeg fotos på vejen. Om ikke andet, er jeg kommet i vane med igen at have lommekameraet i tasken som minimum.

Som en ny strategi, har jeg implementeret, at jeg går hjem derovre fra, når jeg er på gåben og har taget toget. Hvis cyklen er med, cykler jeg hele vejen selvfølgelig. Men på vejen hjem, kom jeg i tanke om, at jeg skulle prøve, at låne nogen lydbøger, for at se, om konceptet duer i forhold til, at jeg ikke får læst noget mere. Jeg fik lånt tre stk.: Forsvundne Tegn af Dan Brown, Nattens Regn og Stjerner af Mauve Binchy og Monster af Colleen McCullough. Jeg har ikke besluttet, hvilken jeg starter med endnu, men jeg har læst bøger af alle forfattere før.

Om jeg fatter de bloggere, som næsten aldrig skriver eller som helt er holdt op. Jeg har ikke tid og kræfter nok til at skrive alle de indlæg, jeg har på hjerte. Men som det siges, det skal være af lyst, og er den der ikke, så er det ligemeget. Jeg har så mere lyst end tid og kræfter – for lidt og for meget. Men den med, at det hele ikke må være for hyggeligt? Hm! Det skal vel bare være, hvad ens liv er, sådan i en god ballance med, hvad man har lyst til at holde privat? Her synes jeg, der er både brok og behageligheder, og sådan er livet jo også. Det er vel sjældent kun det ene eller det andet. I perioder, kan tingene da se sort ud, men hvad er der galt med, at prøve at finde det gode på trods? Ikke noget i mit hoved.

Jeg glæder mig til at fortælle mere om min dejlige dag i Bernstorffsparken i går, men lige nu må jeg prioritere den arm, helt udover, at jeg er dødtræt. Kan I have en god mandag aften.


Et par rigtig fine ejendomme på Fredensvej, som også er vejen, hvor det nye bibliotek ligger. Det var iøvrigt første gang, jeg besøgte det. Jeg var så glad for det gamle bibliotek, og følte mig langt bedre tilpas der


Dette hus på Fredensvej, har levet et liv i evig renovering, og delvist dækket af presseninger. Det er et rigtigt eventyrhus, som i den grad kalder på min fantasi, og som jeg lige kan forestille mig, hvor lækkert, kunne blive


Det nye meget store og moderne bibliotek


Her på vej hjemover, med et stop i Irma, Hyldegårdsvej, hvor du kan erhverve dig en lejlighed, med have og indbyggede syrener (jeg elsker dem). Den er på 106 kvm og koster 2,9 mill., hvis du skulle være interesseret

1 thought on “Av, min arm

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.