For første gang i mange år….


Alexander Butler på Will Wimble

Var jeg i dag til Ridebanespringning i Bernstorffsparken. I mine meget unge år, var jeg det ofte, og hjalp også til med hestene, jeg og en veninde passede dengang.

Jeg havde det faktisk på min Nytårsfortsætliste (imaginær liste, over ting, jeg gerne ville her i året), hvor netop sådan et stævne var på. Og dette 1St. Horse Grand Prix i Bernstorffsparken var jo perfekt. Det er sådan cirka 10 minutter væk med bussen. Egentlig var jeg hundehamrende træt (det er jeg stadig og endnu mere nu), og orkede ikke rigtig, men tog mig sammen og hev mig selv op med hårene, og kom afsted.

Det er jeg glad for, at jeg gjorde. Det var dejligt, og masser af skønne heste og som altid mennesker. Jeg fik taget 393 fotos, og jeg er mere end godt tilfreds med dem. Men lige nu er jeg hamrende træt og skal i seng. Flere fotos skal nok komme, og jeg skal nok give besked og i skal få hele historien. Men her er to smagsprøver. Sov rigtig godt.


Tina Lund på Qrispy D Ive Z

0

2 thoughts on “For første gang i mange år….

  1. Jeg kan jo altid undskylde med at jeg kun har min telefon at tage billeder med, men IH hvor ville jeg gerne være ligså god til at tage hestebilleder som du er.

    • Tusind tak skal du have. Jeg kan kun sige, at det vel aldrig er for sent, at begynde. Men du er altid velkommen her. Der kommer mere fra Bernstorffsparken senere.

Der er lukket for kommentarer.